Despre ce e vorba?

Societatea Best Décor Idea SRL, comercializează o gamă bogată de corpuri de iluminat prin intermediul site-ului www.corpurideiluminatinterior.ro.

Produsele noastre se adresează tuturor tipurilor de clienți.

Prețurile pornesc de la cațiva lei și se cresc astfel încât satisfac nevoia si celor mai pretențioase gusturi. Stilurile care îmbracă copuruile nostre de iluminat sunt modern si clasic. Acoperim toate modelele atât pentru stilul clasic cat și pentru cel modern. Arhitecții și designerii cu care colaborăm ne recomandă.

Putem decora atât prin stil architectural o incăpere cât și prin stil baroc. Familiile Ludovic XV sunt cele mai căutate, sunt cele cu ajutorul cărora se decorează multe spații imitând astfel stilul vechi.

Pe partenerii noștrii îi recomandăm ca fiind unii dintre cei mai buni producători de corpuri de iluminat din lume. Printre ei enumerăm doar cațiva: Martinez y Orts – Spania – material folosit BRONZ, sticla marea majoritate este executată manual în Murano, cristalele fiind unele originale Bohemia sau Swarovski; Faguerlamp – Spania – un raport calitate preț excelent, produse executate manual în Sevilla; Wofi Germania – stil modern cu produse de mare calitate și mare finețe! Un alt producător deosebit este BOHEMIA CHYSTAL, ale cărui produse fac deliciul clienților noștril!

Încercăm să aducem clienților noștri ultimele corpuri de iluminat în materie de modă. De asemenea putem executa la comandă ORICE corp de iluminat, de la cele mai reduse dimensiuni până la cel mai mari. 

 
În curs de procesare...